CONTACT

Contactformulier

(De ligging van Bartmanzboot zie je onderaan deze pagina) Voor reserveringen of nadere informatie kun je bellen (0622958216) of mailen (informatie@bartmanzboot.nl). Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan wordt heel snel contact met je opgenomen (echt!). Voor tarieven, zie deze pagina. Bartmanzboot - Vreelandseweg 12-ws 12 - 3632 EP  Loenen aan de Vecht

12 + 13 =

Route

 

Bartmanzboot in Loenen aan de Vecht is vanuit het hele land uitstekend te bereiken. Vanaf de afslag Vinkeveen (A2) is het 7 minuten rijden. Vanaf de afslag Breukelen (A2) ongeveer 10 minuten. Vanuit Amsterdam ben je binnen 25 minuten aan boord.

Per openbaar vervoer is Bartmanzboot te bereiken met Bus 120 vanaf Utrecht CS (via Breukelen CS) en Amsterdam Bijlmer Arena (via Abcoude), en lijn 121 vanaf Hilversum. De vergaderlocatie bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de bushalte. Op het station Breukelen zijn OV-fietsen beschikbaar en dan is het een half uurtje fietsen. Een leuk en duurzaam tochtje langs de mooie Vecht! Kom dus zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, of ga carpoolen.

Bij Bartmanzboot kan niet pal voor de deur geparkeerd worden. Er is echter gratis parkeergelegenheid en altijd plek in de nabijgelegen woonwijk, op 2 minuten loopafstand. Zie kaartje. Toets voor de routeplanner Hoefijzer 50 in en parkeer ergens langs de brede straat. Loop dan via 't Karrepad aan het eind naar rechts. Bartmanzboot is daarna de eerste woonboot aan de linker kant aan de Vreelandseweg 12-ws.

Indien je een boeking hebt gedaan, ontvang je de parkeerinstructie of looproute vanaf de bushalte in nader detail. Let op: met hoge hakjes blijkt het over de straatsteentjes van 't Karrepad lastig lopen te zijn..

Tot snel, op vergaderlocatie Bartmanzboot!

Locatie Bartmanzboot

Bartmanzboot Vreelandseweg 12-ws 3632 EP Loenen aan de Vecht