CATERING

Bij een bijeenkomst hoort natuurlijk een lekkere en gezonde lunch. Deze wordt verzorgd door Susanne met haar cateringbedrijf uit Loenen; goed en bijzonder smaakvol. Met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en lokale producten. De broodjes en wraps zijn op zich al een feest, maar de lunch kan worden uitgebreid met een salade of met Bart’s eigengemaakte courgette-cremesoep. Verse sapjes, biologische melk, karnemelk en lekkere fruitprikkertjes na, zijn bij de lunch inbegrepen. Je kunt binnen lunchen, op het balkon, in de tuin, of in het voorjaar en de zomer varend in een sloepje. Zie verder bij de genoemde tarieven

Je kunt de files voor zijn en overwegen om voor aanvang van een vergadering te ontbijten op Bartmanzboot. Eenvoudig of uitgebreid, het kan gewoon. Het koffie- en theearrangement bij Bartmanzboot bestaat uit overheerlijke koffie van bonen gebrand door Charlie’s Coffee en biologische thee van Liz & Jack. Vergezeld met onweerstaanbare, zelfgebakken warme cakejes. Standaard staan er koekjes en drop op tafel. Iets te vieren? Laat het vooral weten wanneer je specifieke wensen hebt, dan wordt het geregeld.

Indien jullie in de avond willen dineren, dan kan dat bij Bartmanzboot. Geheel naar jullie wens en zo simpel of uitgebreid als jullie zelf willen. Maar ook zijn er lokaal in Loenen een paar uitstekende restaurants op loopafstand.