Selecteer een pagina

Bijeenkomst trombosedienst

– heerlijke locatie

“Een heerlijke locatie met een fantastische gastheer die een mooi inleidend verhaal vertelt, een heerlijke lunch en borrel verzorgt, alles met oog voor detail en een goede timing. Dank je wel Bart. Wij hebben als Trombosedienst van Saltro zaterdag 20 juni 2015 een mooie zaterdag bij jou beleefd!”

Noortje, Saltro

Zorginkopers bijeen

Zorginkopers bijeen

– Toplocatie!

“Toplocatie, we hebben genoten van de boot en de omgeving. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Fijne gastheer die een voortreffelijke lunch en hapjes voor ons heeft bereid.”

Ria, Achmea

Na DDoS-aanval toch vergaderen!

– ontspannen sfeer

“Een mooie rustige locatie die, mede door de goede zorgen van de gastheer, zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens onze bijeenkomst. De afsluitende borrel in de tuin is een aanrader!”

Annemieke, Ziggo

Comfortabel vergaderen op Bartmanzboot

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

  • gratis parkeergelegenheid op 2 minuten loopafstand van de boot
  • centraal geplaatste tafels om met wel 14 mensen ruim te vergaderen
  • espresso van vers gemalen UTC-bonen en cappuccino met biologische melk
  • wifi
  • beamer met groot scherm en laserpen
  • flipover met schrijfgerei
  • houtgestookte open haard
  • terras op het water

Indien u dit wenst kan tussen het vergaderen door een heerlijke lunch worden verzorgd. Ook is het mogelijk ’s avonds te blijven dineren. Een lokaal restaurant met een uitstekende en smaakvolle catering verzorgt dit. U kunt de files vermijden en overwegen om vóór het vergaderen te ontbijten op Bartmanzboot. Ook is een boottocht mogelijk in een fraai gerenoveerde sloep die door de Engelsen gebruikt is tijdens de oorlog op de Falklands. Of in een mooie salonboot. U stapt dan van de ene boot zo in de andere… Een taxiservice per boot behoort eveneens tot de mogelijkheden. En waarom niet tussendoor iets heel anders doen, zoals het volgen van een djembeeles?

Puur. Eerlijk. Stijlvol. En no-nonsense. Dat is Bartmanzboot.