482 reviews ”gastvrije ontvangst op prachtige locatie…” 

lees hier de reviews of schrijf er een

 

* 16 mei 17:30 is er op Bartmanzboot een presentatie over een lokale Food Tour. Vraag naar meer info! 

* maart 2023: volgende maand weer lekker varen in sloep ”Rappert” : )

* jan 2023: Bartmanzboot 2e bij MeetingReview!

* 2 nov 2022: De extra overlegkamer is er weer

* 3 okt 2022: Eindelijk, de zonnepanelen liggen!

* 1 sep 2022: Bartmanboot wint 2e prijs Provincie Award

* aug 2022: Bart zwemt 1297,- bij elkaar voor onderzoek naar ALS, tijdens de Amsterdam City Swim. Doneren kan nog : )

 

Bartmanzboot – praten op het water

Bartmanzboot in Loenen aan de Vecht is een bijzondere vergaderlocatie. Een originele locatie in een prachtige omgeving, met het kabbelende water van de Vecht als inspirerend decor. Een verrassend ruime woonboot en niet zomaar een plek, maar een beleving. Want water doet iets met je. En een uitstekende verzorging met veel persoonlijke aandacht ook. Soms schreeuwt de werkomgeving gewoon even om iets anders. Kom dus ook eens praten op het water..

Aan de grotere tafels kan er nu ruimer worden gezeten dan ‘vroeger’, met maximaal 15 personen. Uiteraard blijven extra hygiënemaatregelen genomen worden. Bartmanzboot is ook een prima plek om met een klein team een dagje kantoor te komen houden.

sfeervol bijeenkomen met 1- 14 personen + trainer/coach.

 • als enige groep, met grote zaal en extra ruimtes
 • heerlijk op het water
 • met goede natuurlijke ventilatie
 • op fraaie ruime woonboot in een huiselijke sfeer
 • in het prachtige Loenen aan de Vecht
 • met balkon aan het water en grote tuin
 • in driehoek Amsterdam – Hilversum – Utrecht
 • fijne catering -met passie bereid- incl. gastheer
 • veel daglicht, goede akoestiek en snelle wifi
 • ook in herfst & winter lekker warm (cv en haard!)
 • gratis parkeren
 • betalen met pin, creditcard of op rekening
 • bel 06-22958216 voor info of een offerte
 • of vul het pop-up-menuutje in
 • nog leuker: maak een afspraak en kom kijken!
 • scroll naar beneden voor formulier en meer

 

Puur. Eerlijk. Stijlvol. En no-nonsense.

 

mooie en lichte ruimte

rustig 'thuiswerken'

Voor een foto-impressie van Bartmanzboot, klik hier!

Lekker warm, ook met haardvuur!

Mogelijkheden en faciliteiten

 

Bartmanzboot is meer dan alleen een vergaderlocatie. Bartmanzboot is namelijk behalve voor een ‘gewone’ meeting ook uitermate geschikt voor:

  • Afdelings- en directievergaderingen
  • Brainstormsessies en teambuilding
  • coaching en training
  • intervisie- en supervisiebijeenkomsten
  • sales-meetings en voorlichtingsbijeenkomsten
  • creatieve cursussen (bijv. schilderen) en kookworkshops
  • yoga en mindfulness
  • flexplekken voor zelfstandigen of korte speed-meets

Bartmanzboot beschikt over een grote ruimte van ongeveer 50 m2, met centraal opgestelde individuele vergadertafels en comfortabele stoelen die plaats bieden aan maximaal 14 personen en een trainer/coach. Daarnaast is er een extra overlegkamer en een open ruimte elders op de boot. Uiteraard zijn faciliteiten aanwezig zoals snelle Wifi, een 5G-netwerk, een goede beamer, grote flatscreen, een flip-over en een draadloze (bluetooth) geluidsinstallatie met 4 speakers. Persoonlijke bediening met een goed verzorgde catering staat de gehele dag tot je beschikking!

Tussen de middag kan een heerlijke lunch worden verzorgd. Goed en gezond. Met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en lokale producten.

Je kunt de files vermijden en overwegen om vóór de meeting op Bartmanzboot te ontbijten. Lekker rustig zonder stress! Het is tevens mogelijk ‘s avonds te blijven dineren op de boot.

Maar ook zijn er lokaal in Loenen een paar uitstekende restaurants op loopafstand, zoals eetcafe Oud Zuid, Eterij De Drie Gekroonde Laarsjes, bistro Paolos, ’t Amsterdammertje en Tante Koosje.

Indien je een tweedaagse wilt houden, dan kun je in de nabije omgeving overnachten. Bij kleinere groepen is het een unieke beleving om in een hotel of B&B langs de Vecht te overnachten. Vervoer kan dan per sloep geregeld worden; praktisch en leuk over de fraaie Vecht met zijn rijke historie.

Ook als break is een boottocht erg plezierig. Dat kan vanaf mei weer in de fraaie Noorse sloep ”Rappert” in eigen beheer (ook spontaan te boeken tijdens de lunch bij mooi weer op de dag zelf). Of bijvoorbeeld in de elegante Uw Salonboot. Je kunt dan vanaf het water genieten van de fraaie omgeving. Een eigen sloep varen behoort eveneens tot de mogelijkheden. En waarom niet tussendoor even iets heel anders doen, zoals een rondje om de Vecht op een elektrische Chopper of het volgen van een originele djembeeles of workshop trommelen in fanfarepak? Of een doeltreffende sessie Muzikale Teambuilding? Ook uniek en vol energie is een op improvisatie gebaseerde percussieworkshop. Een aanstekelijke lach- of mopperworkshop is heel goed voor de gelukshormonen En heel bijzonder is ook om te gaan spiegelen met een paard. En een geweldige ‘energiser’ is een Hakaworkshop in de tuin!

Wat dacht je van teambuilding met roofvogels in de tuin van Bartmanzboot? Je kunt tijdens je bijeenkomst ook de verander- en leerprocessen laten ondersteunen met getekend beeld door een professionele tekenaar. De tekening aan de muur op kantoor doet dan dagelijks wonderen. Indien je het vergaderen wilt combineren met het opdoen van nieuwe kennis, dan kun je ook denken aan een LinkedIn inspiratiesessie. Tot slot is het leuk om een rondleiding te krijgen in korenmolen de Hoop, op slechts 200 meter van Bartmanzboot, met  een fraai uitzicht over de Vecht. Klik hier voor een filmpje over de mogelijkheden. En er zijn nog veel meer leuke workshops!

Goed om te weten is dat in tegenstelling tot waar sommige mensen bang voor zijn, Bartmanzboot zo vast ligt als een rots en dat zeeziekte hier niet voorkomt!

Bartmanzboot is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vraag naar de mogelijkheden indien dit van toepassing is.

lachworkshop tussendoor

 Tarieven

 

Bartmanzboot is voor een hele of een halve dag te boeken. Een dagdeel van 4 uur kost 475 euro, een hele dag van 8 uur 695 euro (ex btw). Dit is inclusief gebruik van beamer of flatscreen, flip-over, wifi, tuin en balkon.

Prijzen voor koffie, thee, koekjes en een muffin zijn 12 euro per persoon voor een dagdeel (ochtend), 10 euro voor een middag en 14,50 euro voor een hele dag.

Een lunch kan worden verzorgd vanaf 18,50 euro per persoon (ex btw). Prijzen voor diner en andere arrangementen zijn op aanvraag.

Bel dus voor een offerte op maat: 0622958216 of mail naar: informatie@bartmanzboot.nl

Op alle boekingen zijn de Algemene Voorwaarden 2023 van Bartmanzboot van toepassing. Op verzoek worden deze gemaild. Bij een offerte worden deze standaard toegevoegd.

 

Over Bartmanzboot

 

Bartmanzboot is de boot waar ik (Bart) met veel plezier mijn jeugd heb doorgebracht. In die tijd was het wel uitkijken om niet in de stinkende Vecht te vallen, terwijl er nu door het schoner worden van het water volop gezwommen wordt. De woonboot is de grootste in de omgeving en is in de jaren ’60 ontworpen door de Leeuwardense architect De la Fontaine Verweij. Het toepassen van strakke lijnen in terugkomende verhoudingen en het creëren van veel lichtinval, hebben bij het ontwerp een belangrijke rol gespeeld. De boot is in de loop der jaren gerenoveerd maar grotendeels in originele staat gebleven en daarmee een fijne en prettige vergaderlocatie geworden.

Bartmanzboot heeft een warme, huiselijke uitstraling. Bij de inrichting is zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en duurzaamheid.

In de bedrijfsvoering wordt heel scherp toegezien op het tegengaan van verspilling van voedsel en materiaal. De mooie stoelen in de ruimte zijn gemaakt van oude buisframes en opnieuw bekleed door Project99. De fairtrade koffie van Charlie's Coffee is gewoon de lekkerste die ik kon vinden... De vloer is nieuw leven ingeblazen met een harde lak op waterbasis. En na de renovatie en isolatie van het dak in 2020 (de woonboot ligt na verwijdering van behoorlijk wat daklagen nu een paar centimeter hoger) is de weg vrijgemaakt voor zonnepanelen. En eindelijk, in oktober 2022 liggen ze er! Vakkundig en snel geplaatst door InnoPV uit Loenen aan de Vecht. De duurzaam geproduceerde loodvrije panelen zorgen ervoor dat alle benodigde elektriciteit nu zelf wordt opgewekt. 

Zo wordt continu nagedacht over verduurzaming van vergaderlocatie Bartmanzboot.

aan en op het water

Contactformulier

(De ligging van Bartmanzboot zie je onderaan deze pagina) Voor reserveringen of nadere informatie kun je bellen (0622958216) of mailen (informatie@bartmanzboot.nl). Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan wordt heel snel contact met je opgenomen (echt!). Voor tarieven, zie deze pagina. Bartmanzboot - Vreelandseweg 12-ws 12 - 3632 EP  Loenen aan de Vecht

3 + 8 =

in een fraaie omgeving!

Route

 

Bartmanzboot in Loenen aan de Vecht is vanuit het hele land uitstekend te bereiken. Vanaf de afslag Vinkeveen (A2) is het 7 minuten rijden. Vanaf de afslag Breukelen (A2) ongeveer 10 minuten. Vanuit Amsterdam ben je binnen 25 minuten aan boord.

Per openbaar vervoer is Bartmanzboot te bereiken met Bus 120 vanaf Utrecht CS (via Breukelen CS) en Amsterdam Bijlmer Arena (via Abcoude), en lijn 121 vanaf Hilversum. De vergaderlocatie bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de bushalte. Op het station Breukelen zijn OV-fietsen beschikbaar en dan is het een half uurtje fietsen. Een leuk en duurzaam tochtje langs de mooie Vecht! Kom dus zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, of ga carpoolen.

Bij Bartmanzboot kan niet pal voor de deur geparkeerd worden. Er is echter gratis parkeergelegenheid en altijd plek in de nabijgelegen woonwijk, op 2 minuten loopafstand. Zie kaartje. Toets voor de routeplanner Hoefijzer 50 in en parkeer ergens langs de brede straat. Loop dan via 't Karrepad aan het eind naar rechts. Bartmanzboot is daarna de eerste woonboot aan de linker kant aan de Vreelandseweg 12-ws.

Indien je een boeking hebt gedaan, ontvang je de parkeerinstructie of looproute vanaf de bushalte in nader detail. Let op: met hoge hakjes blijkt het over de straatsteentjes van 't Karrepad lastig lopen te zijn..

Tot snel, op vergaderlocatie Bartmanzboot!

Locatie Bartmanzboot

Bartmanzboot Vreelandseweg 12-ws 3632 EP Loenen aan de Vecht