TARIEVEN

Om een indruk te krijgen van de prijsstelling voor een bijeenkomst op vergaderlocatie Bartmanzboot, volgt hieronder een overzicht. Omdat elke bijeenkomst anders is, maakt Bartmanzboot graag een offerte op maat voor je (zie Contact of de knop onderaan deze pagina).

Prijzen voor diner en andere arrangementen zijn op aanvraag. Alle prijzen zijn excl. btw.

huur van de boot

Bartmanzboot is voor een hele of een halve dag te boeken. Je hebt dan de hele boot voor je alleen. En je kan ook gebruikmaken van een overlegruimte, een extra open ruimte, een balkon en een grote tuin met zitmogelijkheden. Inclusief gebruik van beamer of flatscreen, flip-over, wifi en een enthousiaste gastheer.

Dagdeel (4 uur) €475 / Hele dag (8 uur) €695

koffie en thee

Je kunt de hele dag onbeperkt koffie en thee drinken. Van Charlie’s Coffee en Liz & Jack. Of water met limoen en munt, uit de fraaie karaffen van KRNWTR, want het kraanwater in Loenen is gewoon erg lekker. Koekjes en dropjes krijg je er ook bij. En een vers gebakken cakeje. Met gemalen meel van de molen dichtbij.

Ochtend €12 pp / Middag €10 pp / Hele dag €14,50 pp

lunch

De lunch van Susanne bestaat uit verschillende gezond belegde broodjes en wraps. Uiteraard wordt met eventuele dieetwensen rekening gehouden. Je krijgt er verse sapjes bij en appelsap uit de boomgaard van Bart’s moeder, met fruitprikkertjes na. Je kunt de lunch aanvullen met zelfgemaakte soep of salade.

Lunch: €18,50 pp / Soep of Salade: €5,50 pp

snack

Je kunt na een lange zit, je energieniveau opkrikken met een opkikker. Bijvoorbeeld met wat bladerdeeghapjes uit de oven en een frisje van Fritz Kola. Of ga voor een zelfgemaakte smoothie. Een borrelplankje met wat hapjes kan uiteraard ook. Maak je wensen kenbaar en vraag naar de mogelijkheden!

Snack met fris / Smoothie: €6,50 pp

Faciliteiten

Tijdens je bijeenkomst kun je gratis gebruik maken van een prima wifi-verbinding, een fraai 65-inch flatscreen met extra geluid over 4 speakers en een flipover. Wanneer je even rustig wil bellen of in groepjes uiteen wil gaan, is er een aparte overlegkamer en een open ruimte elders in de boot. Voor noppes.

Flatscreen, flipover, wifi, extra ruimte: gratis